Experiență în profesia de instructor auto.

* Începând cu anul 1991 până în prezent, am profesat la mai multe școli de șoferi cu renume în Timișoara.
* Am pregătit conducători auto în vederea obținerii permiselor de conducere categoriile C, C + E între anii 1991 -2003 la următoarele școli de șoferi din Timișoara: școala de șoferi a Ministerului Apărării Naționale de la Săcălaz, școala de șoferi Eurobau, școala de șoferi Tudo Timișoara, școala de șoferi Blitz Timișoara.
* Am pregătit conducători auto în vederea obținerii permiselor de conducere categoria B din anul 1991 până în prezent la următoarele școli de șoferi: școala de șoferi Lemonia, școala de șoferi Blitz Timișoara, școala de șoferi M.L.V., iar din anul 2007 activez la școala de șoferi Euro Driver.
Instructor auto Florian Chiricheș din Timișoara.

Atestat instructor auto MAPN
Atestat de instructor auto, model recent.
* Am îndrumat peste 3000 de cursanți pentru a deprinde îndemnările necesare obținerii permiselor de conducere pentru conducerea autovehiculelor din categoriile B, B + E, C și C + E.
* Posed cunoștințe temeinice de psihopedagogie, metodica, legislație rutieră, conduită și conducere preventivă, conducere defensivă și dinamica traficului.
* Mă consider un instructor auto de carieră, serios, calm, răbdător, perseverent, corect , punctual, iar pentru cei care contează, sunt nefumător.
* Profesia de instructor auto este tradiție în familia Chiricheș din anul 1972, tatăl meu fiind instructor auto și profesor de legislație rutieră.
Contact pentru detalii ori înscriere la școala de șoferi prin apel telefonic sau mesaje pe WhatsApp: Instructor auto Florian Chiricheș telefon: 0722788031.