înscriere la scoala de soferi timisoara

Înscrierea la scoala de soferi.
Pentru a vă înscrie la scoala de soferi, trebuie să urmați urmatorii pași:1. Vă deplasați la sediul Poliției de pe str. Take Ionescu, unde , completați o cerere pentru cazier auto, menționând că cazierul vă este necesar pentru susținere EXAMEN AUTO.

 

PROGRAM CAZIERE:

luni-joi:    08.30–12.00,    13.00–16.15
   vineri:    09.00–11.00,    12.00-13.45

caziere Timisoara

 

2. După obținerea cazierului auto, mă contactați telefonic pentru a continua împreună demersurile înscrierii la scoala de soferi.
3. Ne deplasăm împreună la policlinica Mișcă din Piata Vasile Adamachi pentru a obține fișa medicală (costă 25 lei) și avizul psihologic (costă 28 lei).
5. După aceasta, ne deplasăm la sediul scolii de soferi Euro Driver Timisoara de pe str. Ariadna nr: 43 pentru înscrierea în Registrul Electronic Național de evidentă a cursanților.
scoala de soferi Euro Driver Timisoara
6. La înscrierea în registrul scolii de soferi se achită 150 lei pentru cursul de legislație rutieră.Atenție:

Pentru a susține examenul auto în Timisoara, trebuie să aveți domiciliul sau viză de flotant în Timisoara sau județul Timis, dar înscrierea la scoala de soferi, se poate realiza și înainte de a îndeplini aceasta condiție.


CONTACT PENTRU ÎNSCRIEREA LA SCOALA DE SOFERI

INSTRUCTOR AUTO FLORIAN CHIRICHEȘ


apel scoala de soferi timisoara

APEL

0722 788 031

 
Aici gasiți prețurile tuturor serviciilor oferite la scoala de soferi.Datele de susținere a examenelor le găsiți aici:Verificați aici disponibilitatea locurilor la scoala de soferi.Materiale didactice:Înapoi la index.