Examenul teoretic (examenul de sală)

* La data, ora și minutul programării va trebui să fiți prezenți la Biroul de Examinări auto aflat în centrul comercial Iulius Mall din Piața Consiliul Europei numărul: 2,
Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Biroului de Examinări.

Locația susținerii examenului teoretic la Iulius Mall Timișoara

* Veți deține la dumneavoastră dosarul de examinare, buletinul și dovada programării în format digital sau hârtie.
* La ghișeul unde sunteți programați, vă vor fi verificate dosarele, colecta datele personale, imortaliza chipul în format digital pentru fotografia ce va fi imprimată pe permisul de conducere auto și vi se va înmâna un cod de bare.
* Într-o încăpere alăturată veți fi îndrumați catre un birou pe care se află un monitor touchscreen la care veți susține examenul teoretic.
* Sub monitor scanați codul de bare, verificați datele personale, urmează întrebările de acomodare, apoi testarea.
* Aveți la dispoziție 30 de minute pentru a răspunde corect la minim 22 de întrebări din cele 26 oferite aleator de către calculator. Veți afla pe loc rezultatul la examen.

* Dacă sunteți declarați "ADMIS" va apărea o fereastră în care vi se vor propune câteva date când ar mai fi locuri libere pentru susținerea examenului practic.
* Candidații pregătiți de mine, vor alege data transmisă de mine pe grupul seriei dumneavoastră de WatsApp, ca fiind convenabilă pentru noi iar rezervarea autovehiculului "ȘCOALA" pentru ziua de examen va fi GRATIS.
* Candidații care aleg o altă dată de examen decât a grupei, pentru a beneficia de autovehiculul"ȘCOALA"pentru examenul de traseu, vor achita 180 lei pentru rezervarea autovehiculului în ziua aleasă de ei pentru traseu.

* Candidații declarați "RESPINS" mă vor contacta pentru a le face o nouă programare la examenul de sală. Reexaminarea nu poate avea loc la mai puțin de 15 zile.

Examenul practic (examenul de traseu)

* La data programării, ora 8.00 vă veți prezenta în parcarea Shopping City Timișoara, pe Calea Șagului numărul: 100, având dosarul și buletinul asupra dumneavoastră.
Atenție! Candidații care au mențiunea: apt cu corecție (cu ochelari) în fișa de școlarizare, vor fi examinați numai purtând ochelari (nu sunt acceptate lentilele de contact).

Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția școala de șoferi Isac.

Locația susținerii examenului practic, școala de șoferi Isac

* Examinatorii vor citi programatoarele iar la auzirea numelui dumneavoastră veți răspunde cu "PREZENT".
* Examinatorul care v-a rostit numele, va descrie tuturor candidaților pe care-i va examina în acea zi, care sunt cerințele din timpul examinării și ordinea în care va examina candidații.
* Pentru a fi declarat admis va trebui ca să conduceți între 25 și 45 de minute, fără să acumulați 21 de puncte penalizare.
* Veți primi minim două manevre de îndemânare.
* Rezultatul îl aflați pe loc, la finalul probei, când veți afla și greșelile comise, cu numărul de puncte aferente.

* Candidații declarați "ADMIS" vor primi permisul de conducere auto prin Poștă în 5-7 zile, la adresa de domiciliu sau reședință(flotant).

* Candidații declarați " RESPINS" vor completa la secretariatul școlii de șoferi Euro Driver o cerere de înscriere la "pachetul de reexaminare traseu" pentru a obține adeverința ce le dă posibilitatea unei noi examinări. Pachetul reexaminare traseu conține 6 ore didactice de conducere auto.
* După conducerea celor 6 ore didactice, veți ridica de la secretariatul școlii de șoferi Euro Driver Timișoara, adeverința de efectuare a orelor de conducere aferente pachetului și vă voi programa din nou la ghișeul DRPCIV, pentru a obține de acolo o nouă dată de examen.
Contact pentru detalii ori înscriere la școala de șoferi prin apel telefonic sau mesaje pe WhatsApp: Instructor auto Florian Chiricheș telefon: 0722788031.