SCOALA DE

SOFERI

TIMISOARA

  • Reprogramare examen traseu

Candidații declarați respinși la examenul de traseu au urmatoarele drepturi și obligații pentru a continua demersurile în vederea obținerii permisului de conducere auto:

1. Dacă sunt nemulțumiți de prestația sau implicarea instructorului auto în pregătirea candidatului, pot schimba instructorul auto și școala de șoferi. Având în vedere că au asupra lor dosarul de examinare, pot solicita oricărui instructor auto sau școli de șoferi din județul Timiș continuarea demersurilor în vederea obțineri permisului de conducere auto.
Este necesară anunțarea instructorului pe orice cale (telefonic, s.m.s. mesaj WatsApp) despre această decizie.

2. Dacă doriți continuarea pregătirii cu același instructor, trebuie contactat instructorul auto, pentru a completa o cerere de înscriere la 6 ore suplimentare (3 ședințe de conducere auto), a achita contravaoarea acestora și a închirierii autovehiculului "ȘCOALA" pentru un nou examen de traseu.
Secretariatul școlii de șoferi va elibera o adeverință de efectuare a celor 6 ore de conducere, acea adeverință va fi atașată în dosarul de examen, iar după 15 zile calendaristice, instructorul auto vă poate reprograma la ghișeul DRPCIV Timiș pentru a vă putea programa un nou examen de traseu. Candidații care doresc mai mult decât cele 6 ore de conducere, anunță instructorul despre această intenție și pot conduce contra cost oricâte ore doresc. Cele 6 ore obligatorii reprezentând doar un minim cerut de către legislația în vigoare.

În momentul prezentării la ghișeu trebuie avut grije ca :
1. Cazierul să aibă valabilitate cel puțin 3 luni de la data prezentării la ghișeu (are valabilitate 6luni de la data eliberării)
2. Buletinul, folotantul și fișa medicală (are valabilitate 1 an de la data trecuta pe verso fișei de școlarizare dreapta jos) să nu expire în cele 3 luni.

  • Scoala de soferi Timisoara
    PAGINI

Copyright 2020 Scoala de Soferi în Timisoara - Instructor Auto FLORIAN