SCOALA DE

SOFERI

TIMISOARA

  • Școlarizarea


Pregătirea Teoretică

În prima zi de luni, după înscriere, cursanții vor începe școala de șoferi, cu partea teoretică.
Cursurile de legislație rutieră se desfașoară de luni până vineri la sediul școlii de șoferi Euro Driver Company pe str. Ariadna nr: 43, în intervalul 17.00-19.50.

Click aici (sau pe hartă) pentru Google Maps cu destinația Școala de șoferi Euro Driver Timișoara:

inscriere la scoala de soferi Euro Driver Timisoara

Legislația rutieră este predată pe module, în fiecare zi se predă un alt modul astfel încât la finalul cursului să fie acoperită întreaga materie.
Cursul este interactiv , extrem de eficient, explicat, predat intuitiv și demonstrativ de către domnul profesor inginer Babeu Ioan.

scoala de soferi timisoara examene

La finalul cursului de legislație se va susține un test de evaluare a cunoștințelor.
După susținerea acestui test, instructorul auto va primi caietul cursantului ce a obținut un punctaj de minim 22 de puncte și va putea programa prima ședință de conducere auto.
Prima ședință de conducere va putea fi programată după după finalizarea cursului de legislație începând cu ziua de miercuri.

 

Pregătirea Practică

Orele de pregătire practică se programează în acord cu programul cursantului în intervalul săptămânal : luni-vineri între orele 8.00 - 22.00.

Pregătirea practică începe cu o ședință de inițiere, urmând ca elevul să fie introdus progresiv în trafic, abordându-se programa școlară progresiv, de la deplasare cu viteză redusă către deplasare cu viteză ridicată și de la tehnici de bază către tehnici complexe.

În timpul regătirii, cursantul va dobândi toate cunoștințele necesare pentru a fi un bun conducător auto.

scoala de soferi timisoara practica

Cursul de conducere este compus din 15 ședințe de conducere auto, fiecare ședință având având durata de 100 de minute.
La aceste ședințe, cursantul va conduce atât în municipiul Timișoara cât si în localitățile învecinate, va aborda toată gama de intersecții, va învăța să parcheze autovehiculul lateral, cu fața, cu spatele, oblic, cu fața și cu spatele, să întoarcă dintr-un viraj sau prin manevre înainte-înapoi, să pornească autovehiculul din rampă.
La ultima ședință de conducere, instructorul auto va efectua simulări de examen practic, pentru ca viitorul candidat să-și cunoască șansele reale de promovare a examenului de traseu, apoi va înmâna cursantului caietul cu cele 15 ședințe de conducere efectuate.
După finalizarea orelor de conducere auto, cursantul se va deplasa la sediul școlii de șoferi Euro Driver și va înmâna caietul cu orele de conducere , secretarului școlii de șoferi Euro Driver.
Secretarul va finaliza dosarul de școlarizare și îl va înmâna cursantului care se va programa singur, online pentru examenul de sală la o dată și o oră aleasă de el.
Cursanții cu noțiuni reduse de folosire a calculatoarelor, pot solicita secretarului sau instructorului auto să-i ajute cu programarea online.
Pe linkul de mai jos puteți accesa pagina D.R.P.C.I.V. Timiș unde vă puteți programa online:

https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/35/theoryExamination

 

Telefon instructor auto Florian Chiricheș:
0722-788.031
  • Scoala de soferi Timisoara
    PAGINI

Copyright 2019 Scoala de Soferi în Timisoara - Instructor Auto FLORIAN