Pregătirea teoretică

* Scoala de soferi Euro Driver Company Timisoara deschide câte o noă serie de pregătire a cursanților în fiecare săptămână, cursurile de legislație rutieră începând în fiecare zi de luni.
* Domnul profesor inginer Babeu Ion predă la sediul școlii de pe Strada Ariadna Numărul:43, zilnic luni-vineri, de la orele 17.00 până la 18.40 cursuri interactive, într-o manieră foarte facil de înțeles pentru oricine.
* În fiecare zi se predă un curs diferit, fiecare curs fiind în continuarea celui din ziua anterioară, fapt pentru care trebuie să participați la toate cursurile, pentru ca pregătirea dumneavoastră să fie completă.
* Trebuie să aveți la dumneavoastră un caiet mare, studențesc, pix, creion, gumă de șters, pentru că se scrie mult.
* Se predă: legislație rutieră, conduita și conducerea preventivă, primul ajutor, mecanică.
* După finalizarea cursului de pregătire teoretică, în prima zi de joi, vom putea începe și pregătirea practică.

 

Click pe imaginea hărții pentru a intra pe Google Maps cu direcția Scoala de soferi Euro Driver Timisoara.

Școala de șoferi Euro Driver Company Timișoara.

Pregătirea practică

* Autovehiculul "SCOALA" este un LOGAN II 0,9 GPL (benzină + G.P.L.) din anul 2019, având toate dotările.
* După finalizarea cursului teoretic, mă contactați telefonic pentru a programa de comun acord: data, ora, minutul și locația primei ședințe de conducere auto.
* Cursul de practică este alcătuit din 15 ședinte de conducere a autovehiculului. Fiecare ședință este compusă din două ore didactice totalizând 100 de minute de practică auto, urmate de 20 de minute de pauză.
* Cu 24 de ore înaintea fiecărei ședințe de conducere, vă voi reaminti printr-un S.M.S că următoarea zi veți avea ședință de conducere auto, inclusiv ora, minutul și locația.
* În perioada pandemiei, cursanții pot participa la pregătirea practică numai dacă poartă mască de protecție corect, acoperind complet nasul și gura, ori fără mască dacă au dovada faptului că au anticorpi anti -Covid sau sunt vaccinați.
* Prima ședință de pregătire va fi cea de inițiere când voi explica în amănunt tehnicile de conducere de bază, urmând ca la următoarele ședințe să abordăm conducerea de la noțiuni introductive și traseu ușor, neaglomerat, spre noțiuni complexe, traseu dificil, manevre de îndemânare, intersecții diverse, apoi la ultima ședință vom simula examenul de traseu.

 

Școala de șoferi categoria B.
Contact pentru detalii ori înscriere la școala de șoferi prin apel telefonic sau mesaje pe WhatsApp: Instructor auto Florian Chiricheș telefon: 0722788031.